Κατέπλευσε σήμερα το πρωί στη Ρόδο το κρουαζιερόπλοιο “Costa Diadema”

Κατέπλευσε σήμερα το πρωί στη Ρόδο το κρουαζιερόπλοιο “Costa Diadema”

Με μόλις 618 επιβάτες κατέπλευσε σήμερα το πρωί στο λιμάνι της Ρόδου το κρουαζιερόπλοιο “Costa Diadema”, στο πλαίσιο κρουαζιέρας στη Μεσόγειο υπό την τήρηση αυστηρών κανόνων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Έχοντας ποσοστό πληρότητας μόλις το 1/6 της χωρητικότητάς του, προσέγγισε τη Ρόδο στις 7 το πρωί και θα αναχωρήσει στις 8 το βράδυ, μεταφέροντας και 958 άτομα πλήρωμα.
Το κρουαζιερόπλοιο “Costa Diadema” είναι ένα απο τα μεγαλύτερα πλοία της “Costa Cruises”. Έχει μήκος 303 μέτρα, διαθέτει 1.800 καμπίνες και μπορεί να μεταφέρει μέχρι 3.700 επιβάτες, ενώ το πλήρωμά του ανέρχεται σε 1.250 άτομα.

Αυστηροί κανόνες από την εταιρεία
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε «Η Ροδιακή» η εταιρεία έχει θεσπίσει αυστηρούς κανόνες για τη διεξαγωγή της κρουαζιέρας, τους οποίους και πρέπει να ακολουθήσουν οι επιβάτες τόσο εν πλω όσο και κατά την προσέγγιση στα λιμάνια.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό, θα επιτραπεί να βγουν εκτός πλοίου μόνο όσοι πραγματοποιήσουν εκδρομή στα αξιοθέατα του νησιού μας.
Πρόκειται για 440 άτομα τα οποία θα αναχωρήσουν το πρωί από το λιμάνι με πούλμαν (τα οποία σημειωτέον χθες απολυμάνθηκαν) και θα επιστρέψουν και πάλι το απόγευμα μετά το τέλος της εκδρομής για να επιβιβαστούν στο κρουαζιερόπλοιο.

Όπως διευκρινίστηκε, δεν θα κάνουν καμία στάση για φαγητό ούτε για διάφορες αγορές και βόλτα σε κανένα σημείο του νησιού, ενώ οι υπόλοιποι από τους επιβάτες που δεν θα κάνουν εκδρομή (178 άτομα) θα παραμείνουν στο κρουαζιερόπλοιο και δεν θα επιτραπεί να κατέβουν στην πόλη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όποιος επιβάτης δεν ακολουθήσει τους κανόνες δεν θα του επιτραπεί η είσοδος στο κρουαζιερόπλοιο.

Πηγή: rodiaki.gr

2020-10-06T12:57:49+03:00

Τίτλος

Go to Top