Την ερχόμενη Παρασκευή 29 Οκτωβρίου στο λιμάνι της Μυτιλήνης. Θα ακολουθήσει μία ακόμη προσέγγιση τον Νοέμβριο.

Έρχεται το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της χρονιάς!

Την επόμενη Παρασκευή 29 Οκτωβρίου, προσεγγίζει τη Λέσβο το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για τη φετινή χρονιά, προερχόμενο από το λιμάνι της Κωνσταντινούπολης.

Όπως αναφέρει ο τουριστικός πράκτορας Ηλίας Πίκουλος, το γραφείο του οποίου διοργανώνει την προσέγγιση του κρουαζιεροπλοίου και αναλαμβάνει την ξενάγηση των επιβατών στο νησί μας. Για φέτος είχαν προγραμματισθεί συνολικά 6 προσεγγίσεις, από τις οποίες οι 4 ακυρώθηκαν λόγω covid.

«Η πρώτη από τις δύο προσεγγίσεις θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή, εάν φυσικά ο καιρός είναι καλός, με το υπερσύγχρονο κρουαζιερόπλοιο «Seven Seas splendor» το οποίο ναυπηγήθηκε τον τελευταίο χρόνο. Οι επιβάτες θα φτάσουν στη Μυτιλήνη το πρωί και θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν σε γραφικούς κοντινούς προορισμούς, όπως η Κοινότητα Ταξιαρχών και η Αγιάσος.

Αναμένεται ένα ακόμη κρουαζιερόπλοιο τον Νοέμβριο. Γενικά η χρονιά φέτος δεν πήγε καλά, ελπίζουμε όμως του χρόνου που ανοίγει το λιμάνι της Κωνσταντινούπολης να αυξηθούν οι προσεγγίσεις, θα εξαρτηθούν πολλά ωστόσο από την πορεία της πανδημίας”, επισημαίνει ο Ηλίας Πίκουλος.

Πηγή: https://www.stonisi.gr/post/20930/erxetai-to-prwto-kroyazieroploio-ths-xronias-video